Bromfiets theoriecursus Hoogeveen 21 december

Bestel deze bromfiets theoriecursus van 21 december in Hoogeveen HIER

Wij leren je de brommertheorie in Hoogeveen welke je optimaal voorbereid op het officiële theorie-examen van het CBR. Wij bieden scootertheorie cursussen aan inclusief en exclusief examen. Als je bijvoorbeeld zelf al een theorie examen hebt gereserveerd bij het CBR omdat je dyslexie hebt of gewoon omdat je extra tijd wilt, kun je de theoriecursus ook zonder examen bestellen.

Kies je voor een bromfiets theoriecursus inclusief examen dan regelen wij het examen voor je.
Wij verzorgen ook theoriecursussen zonder examen. Het theorie-examen moet je dan zelf reserveren bij het cbr. De eerste stap die je doet is kijken wanneer wij de theoriecursus van jouw keuze verzorgen. Stel je voor dat dit op 1 december is. Reserveer dan een examen op 1 december, of anders op 2 december. Je logt in op cbr door op deze link te klikken.
Hoe je precies een theorie-examen reserveert zie je op deze pagina: gratistheorie.nl/theorie-examen-reserveren

Het adres waar de scooter theoriecursus wordt gegeven is de Grote Beer 20, 7904 LW te Hoogeveen. Klik hier om met Google een routebeschrijving te zien.

Het adres van het CBR is de Grote Beer 20, 7904 LW Hoogeveen.. Dit is inderdaad op hetzelfde adres als ons theorielokaal.

Wil je deze theoriecursus voor de bromfiets in Hoogeveen volgen? Bestel dan onze theoriecursus HIER

Datum

21 dec 2018

Tijd

07:30 - 14:00

Kosten

€ 125,00

Locatie

Hoogeveen
Grote Beer 20, 7904 LW Hoogeveen
Categorie
REGISTREREN