Motor Theorie Arnhem

Motor theorie Arnhem: In Arnhem bieden wij een theoriecursus aan voor motor theorie. In 1 intensieve dag geven wij theorieles, leren wij je de tips, trucjes van het CBR, geven wij tientallen ezelsbruggetjes en maken je ook nog eens een veiligere weggebruiker. Alle dagen dat wij de Motor theoriecursus in Arnhem geven vind je door op de afbeelding van de motor te klikken.

motor-theorie Motor Theorie Arnhem
motor-icon Motor Theorie Arnhem

Motor theorie in Arnhem

Wij leren je de motor theorie in Arnhem welke je optimaal voorbereid op het officiële theorie-examen van het CBR. Wij bieden scooter theorie cursussen aan inclusief examen.

Tevens bieden wij ook cursussen van 10.00 tot 18.00 uur aan. Het examen reserveer je dan zelf bij het CBR. Dit kan in de avond, meteen na de cursus. Of je reserveert het examen de volgende dag.

Ook jij kunt in 1 dag slagen voor je motor theorie in Arnhem.

vraagteken Motor Theorie Arnhem

Hoe reserveer ik mijn examen?

Kies je voor een cursus inclusief examen dan regelen wij het examen voor je.
Wij verzorgen ook theoriecursussen zonder examen. Het theorie-examen moet je dan zelf reserveren bij het cbr. De eerste stap die je doet is kijken wanneer wij de theoriecursus van jouw keuze verzorgen. Stel je voor dat dit op 1 oktober is. Reserveer dan een examen op 1 oktober in de avond, of anders op 2 oktober overdag. Je logt in op cbr door op deze link te klikken.
Hoe je precies een theorie-examen reserveert zie je op deze pagina: gratistheorie.nl/theorie-examen-reserveren

Motor Theorie Arnhem

Klik op de afbeelding van de motor om jouw theoriecursus in Arnhem te bestellen.

Als je op de afbeelding van de auto klikt kun je de cursus voor motor theorie in Arnhem bestellen.
Op deze pagina vind je dan meer informatie over de aanvangstijden en examentijden.

Wat als er geen dagen beschikbaar zijn voor de motortheorie in Arnhem?

Wij vullen de voorraad dagelijks bij. Zijn er echt geen dagen beschikbaar kun je natuurlijk altijd de cursus bestellen in een andere plaats, zoals Amsterdam, Leusden of Utrecht.

Hoe werkt de korting als je voor 2 personen of meer besteld?

Als je de cursus voor 2 of meer personen besteld, moet je van alle personen de gegevens invullen.
De korting van 25 euro per persoon wordt automatisch berekend.

Is er ook een aanbieding voor de motortheorie in Arnhem?

Als je in het menu op MOTORTHEORIE AANBIEDINGEN klikt, kom je op een pagina waar eventueel aanbiedingen voor de motor theorie in Arnhem kunnen staan!

motor-theorie Motor Theorie Arnhem
map Motor Theorie Arnhem

Wat is het adres van de cursus en van het CBR?

Het adres waar de motor theorie cursus wordt gegeven is de Hazenkamp 36, 6836 BA te Arnhem.
De cursus wordt gegeven in hetzelfde gebouw waar “Ballorig” is gevestigd. Ballorig is op de begane grond. Wij zijn gevestigd op de 1e verdieping. Je kunt ons bereiken door niet de ingang van Ballorig te nemen aan de rechterzijde, maar links langs het pand te gaan. Je komt dan aan de achterzijde waar onze ingang is. Klik hier om met Google een routebeschrijving te zien.

Wij hebben een eigen parkeerplaats voor ongeveer 50 auto’s beschikbaar in Arnhem

Het adres van het CBR is de Hazenkamp 10, 6836 BA te Arnhem. Dit is in dezelfde straat waar wij de theoriecursus geven.

Onderaan op deze pagina kun je zien waar wij de theoriecursus geven en waar het CBR is gevestigd.

vraagteken Motor Theorie Arnhem

Geen cursus beschikbaar?

Als er geen cursus beschikbaar is op het moment, heeft het geen zin om met ons daarover contact op te nemen. Iedere cursus die beschikbaar is binnen vandaag tot over 5 maanden staat in de bestelmodule. Er kunnen altijd nog theoriecursussen toegevoegd worden. Kijk daarom over een paar dagen nog eens. Misschien staat er dan wel de cursus van jouw keuze bij.
Wil je weten wanneer een theoriecursus voor motor theorie is in Alkmaar kies voor Alkmaar in de bestelmodule hieronder. Je krijgt dan te zien wanneer wij de cursus in Alkmaar geven.

Theoriecursus Arnhem

Het adres waar de cursus wordt gegeven is de Hazenkamp 36, 6836 BA te Arnhem. De cursus wordt gegeven in hetzelfde gebouw waar “Ballorig” is gevestigd. Ballorig is op de begane grond. Wij zijn gevestigd op de 1e verdieping. Je kunt ons bereiken door niet de ingang van Ballorig te nemen aan de rechterzijde, maar links langs het pand te gaan. Je komt dan aan de achterzijde waar onze ingang is. Klik hier om met Google een routebeschrijving te zien.

Cbr Arnhem

Het adres van het CBR is de Hazenkamp 10, 6836 BA te Arnhem. Dit is in dezelfde straat waar wij de theoriecursus geven.

WhatsApp WhatsApp