Wil jij slagen voor jouw motor theorie?

Je droomt al jaren van jouw eigen motorfiets? Een stoere chopper of een buikschuiver? Of je bent doodmoe van iedere dag maar weer in de file staan. Wat jouw reden ook is, je zal toch eerst je motor theorie moeten halen voordat je examen mag doen voor het motorrijbewijs. Wij leiden jouw op in 1 dag om te slagen bij het CBR theorie-examen voor de motor, dankzij onze unieke motor theorie cursus. Speciaal ontwikkeld door een KNMV motorinstructeur met 25 jaar ervaring in het geven van motorrijles, theorieles en voortgezette rijopleidingen. Je kunt er van uit gaan dat onze motor theorie cursus perfect in elkaar zit.
Nadat je dankzij onze motor theorie cursus geslaagd bent kun je rijles nemen bij jou in de buurt, slagen voor het motorrijbewijs en mag je eindelijk met jouw motorfiets de weg op.
Meld je vandaag nog aan voor onze theoriecursus motor en haal binnen no time het theorie certificaat, met 100% slagingsgarantie.

Wat kan ik verwachten tijden de motor theorie cursus?

Onze theoriecursus start tussen 06.00 en 10.00 uur., De juiste tijden zijn aangegeven op het bestelformulier.
Onze methode van lesgeven met betrekking tot de verkeersborden en verkeersregels is zo effectief, dat zakken voor je theorie-examen bijna onmogelijk is.

Natuurlijk kan het weleens gebeuren dat iemand toch zakt. In dat geval mag je gratis onbeperkt theoriecursussen volgen. Op deze manier weet je zeker dat jij jouw motor theorie via ons haalt.

Ik heb al jaren mijn autorijbewijs. Ik heb echt geen cursus nodig

Ja, dat dacht en er heel veel. Totdat ze na 4 keer geld betalen aan het CBR er achter kwamen dat er toch wel wat veranderd is in de loop der jaren. En had je wel eens gehoord van negatieve wegverkanting, centrifugaalkracht, gyroscopische krachten en nog meer leuke vragen die het CBR weet te bedenken?
Het is jouw keuze. Of dankzij onze motor theorie cursus gewoon in 1 keer slagen. Of eerst je geld en tijd aan het CBR geven….

Moeite met motor theorie leren of heb je faalangst, dyslexie, of problemen met het taalgebruik van het CBR?

Heb je enorme moeite met de lesstof in je hoofd krijgen of heb je last van dyslexie? Dan hebben we voor jou iets speciaals. Je kunt dan gratis theoriecursussen volgen, zodat we jou 100% klaarstomen voor het theorie-examen.

Hoe dit werkt? Meld je aan voor een theoriecursus bij ons, maar reserveer nog geen examen bij het CBR. Als je na deze dag een goed gevoel hebt, kies je een volgende dag uit om de theoriecursus te volgen. Reserveer dan een theorie-examen bij het CBR dat aansluit aan deze cursusdag.
Heb je nog geen goed gevoel, blijf je gewoon de theoriecursus volgen totdat je er wel klaar voor bent.

Deze extra theoriecursussen zijn geheel gratis en dit bieden we aan als service. Jij moet immers ook in 1 keer slagen.
Bij ons betaal je nooit meer dan 1 keer voor jouw theoriecertificaat. Hoeveel keer je de theoriecursus ook wil volgen!

Ik heb al een examendatum bij het CBR. Wat nu?

Geen probleem. Kies dan een cursus uit die zo dicht mogelijk bij deze examendatum ligt. Je betaald dan alleen het cursusgeld. Je kunt ook een theoriecursus in een andere plaats doen. Geen enkel probleem.

Onze werkwijze voor de motor theorie

Wij behandelen tijdens de cursus alle leerstof die je nodig hebt. Je krijgt van ons les, je hebt de gelegenheid om vragen te stellen, wij geven je alle tips, trucjes en ezelsbruggetjes om gewoon in 1 keer te slagen bij het CBR.
Wel vinden wij het slim als je van te voren al de verkeersborden hebt geleerd. Er zijn een heleboel verkeersborden in Nederland. Om deze allemaal te behandelen zou de theoriecursus wel uit 2 of meer hele dagen moeten bestaan. Dus doe je zelf een lol en leer de verkeersborden alvast.

In welke plaatsen geven wij de motor theorie cursus

Wij geven de theoriecursus voor motor theorie in Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Enschede, Leusden, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.
Zodoende zijn wij altijd bij jou in de buurt. Van het CBR mag je jouw examen afleggen in welke plaats je maar wil. Woon je bijvoorbeeld in Den Haag, mag je jouw theorie-examen ook in Amsterdam of Leusden doen. De keuze is aan jou. Als je onze adressen wil zien, kies je in het menu onder MOTOR jouw plaats van keuze.

Ook jij kan in 1 keer slagen

Waarom zou jij niet in 1 keer kunnen slagen? Aan onze inzet zal het niet liggen. En jij wil toch ook graag slagen? Nou dan. Dan gaan we ervoor en gaan niet meer geld aan het CBR geven dan nodig is!

Is deze cursus voor iedereen?

Natuurlijk. Onze cursussen zijn niet alleen voor cursisten met faalangst of dyslexie. Iedereen kan deelnemen aan onze cursus en gewoon in 1 keer slagen.

WhatsApp chat