Wil jij zeker slagen voor jouw scooter theorie?

De eerste, de beste en de goedkoopste van Nederland. Bestel nu jouw theoriecursus vanaf 59 euro

Toch niet geslaagd? Volg onbeperkt onze theoriecursus!

Staat jouw scooter al in de schuur? En wil jij liever vandaag dan morgen al op jouw scooter rijden? Maar je hebt alleen jouw scooter rijbewijs nog niet. Dan zul je eerst moeten slagen voor jouw scooter theorie. Wij leiden jouw op in 1 dag om te slagen bij het CBR theorie-examen voor de scooter, dankzij onze unieke scooter theorie cursus. Als je geslaagd bent kun je rijles nemen bij jou in de buurt en mag je eindelijk met jouw scooter de weg op.
Meld je vandaag nog aan voor onze theoriecursus scooter in 1 dag en slaag binnen no-time voor je theorie-examen bromfiets, met 100% slagingsgarantie.

Theoriecursus in 1 dag

Wij geven al cursussen vanaf 1990. Al meer dan 100.000 geslaagden via ons!

Theoriecursus online

Ook voor een theoriecursus online ben je bij ons aan het juiste adres

Wat kan ik verwachten tijden de scooter theorie cursus?

Onze theoriecursus start tussen 06.00 en 10.00 uur., De juiste tijden zijn aangegeven op het bestelformulier.
Onze methode van lesgeven met betrekking tot de verkeersborden en verkeersregels is zo effectief, dat zakken voor je theorie-examen bijna onmogelijk is.

Natuurlijk kan het weleens gebeuren dat iemand toch zakt. In dat geval mag je gratis onbeperkt theoriecursussen volgen. Op deze manier weet je zeker dat jij jouw scooter theorie via ons haalt.

Moeite met scooter theorie leren of heb je faalangst, dyslexie, of problemen met het taalgebruik van het CBR?

Heb je enorme moeite met de lesstof in je hoofd krijgen of heb je last van dyslexie? Dan hebben we voor jou iets speciaals. Je kunt dan gratis theoriecursussen volgen, zodat we jou 100% klaarstomen voor het theorie-examen.

Hoe dit werkt? Meld je aan voor een theoriecursus bij ons, maar reserveer nog geen examen bij het CBR. Als je na deze dag een goed gevoel hebt, kies je een volgende dag uit om de theoriecursus te volgen. Reserveer dan een theorie-examen bij het CBR dat aansluit aan deze cursusdag.
Heb je nog geen goed gevoel, blijf je gewoon de theoriecursus volgen totdat je er wel klaar voor bent.

Deze extra theoriecursussen zijn geheel gratis en dit bieden we aan als service. Jij moet immers ook in 1 keer slagen.
Bij ons betaal je nooit meer dan 1 keer voor jouw theoriecertificaat. Hoeveel keer je de theoriecursus ook wil volgen!

Ik heb al een examendatum bij het CBR. Wat nu?

Geen probleem. Kies dan een cursus uit die zo dicht mogelijk bij deze examendatum ligt. Je betaald dan alleen het cursusgeld. Je kunt ook een theoriecursus in een andere plaats doen. Geen enkel probleem.

Onze werkwijze voor de scooter theorie

Wij behandelen tijdens de cursus alle leerstof die je nodig hebt. Je krijgt van ons les, je hebt de gelegenheid om vragen te stellen, wij geven je alle tips, trucjes en ezelsbruggetjes om gewoon in 1 keer te slagen bij het CBR.
Wel vinden wij het slim als je van te voren al de verkeersborden hebt geleerd. Er zijn een heleboel verkeersborden in Nederland. Om deze allemaal te behandelen zou de theoriecursus wel uit 2 of meer hele dagen moeten bestaan. Dus doe je zelf een lol en leer de verkeersborden alvast. Of nog beter: Volg onze online cursus. Deze is per slot van rekening gratis.

FAQ?
Vragen?

Hier een overzicht van vragen die ons vaak gesteld worden

Staat jouw vraag hier niet tussen, dan is de kans groot dat jouw vraag toch nog ergens anders op de website beantwoord wordt. Wij houden namelijk van duidelijkheid, overzichtelijkheid en eerlijke informatie. Staat jouw vraag er niet tussen klik dan op de knop voor meer antwoorden…

Is het slagingspercentage echt 100 procent?

Natuurlijk is het slagingspercentage geen 100 procent. Dat kan en bestaat niet. Ook geen 99,9 procent.
Bij ons slaagt ongeveer 90 procent van de cursisten. En daar zitten veel mensen tussen met faalangst, leerproblemen, dyslexie, taalproblemen etc, etc.

Hoe gaan we naar het CBR na de cursus?

Je gaat op eigen gelegenheid naar het CBR. Onze cursuslocaties zijn op loopafstand van het CBR. Een enkele keer kan het voorkomen dat wij op een andere locatie moeten lesgeven die iets verder van het CBR is gelegen. Wij zorgen dan voor het vervoer naar het CBR.

Examens met extra tijd?

Examens met extra tijd en geluid moet je zelf reserveren bij het CBR. Wij kunnen geen examen met extra tijd en geluid te reserveren bij het CBR.

De cursus is op zondag. Wanneer is het examen?.

Bij het CBR werken ambtenaren. Die werken niet op zondag. Als de cursus is op zondag, dan is het examen op maandag.

Kan ik ook contant betalen?

Nee, de cursus kan alleen betaald worden door middel van iDeal.

Verdien nu extra korting!!

Bestel een theoriecursus voor 2 personen en ontvang 10 euro korting per persoon!

Nog meer korting?

Bestel een theoriecursus voor 3 personen of meer en ontvang 20 euro korting per persoon! Nodig je vrienden en kennissen uit en profiteer

De korting word automatisch berekend als je een theoriecursus besteld.
Achteraf de korting verrekenen is niet mogelijk. De korting geldt niet voor aanbiedingen.
De genoemde prijzen zijn exclusief 33 euro examenkosten.

Aanbiedingen!!

Niet alleen is er korting als je voor meer personen aanmeldt.

Ook zijn er regelmatig aanbiedingen waardoor een theoriecursus nog goedkoper is.

 

Wil je GRATIS leren? Kies een online cursus hieronder.

Of bestel een complete theoriecursus online

Vanaf € 4,99
scooter-betaald-400x256 Scooter theorie OUDER

Online Theoriecursus Bromfiets Compleet

Onbeperkt examens oefenen vanaf € 4,99. Alle vragen kun je ons stellen via WhatsApp. Jouw eigen privé leraar krijg je er gratis bij!

Volg deze cursus

Vanaf € 4,99
motorcursus-400x256 Scooter theorie OUDER

Online Theoriecursus Motor Compleet

Onbeperkt examens oefenen vanaf € 4,99. Alle vragen kun je ons stellen via WhatsApp. Jouw eigen privé leraar krijg je er gratis bij!

Volg deze cursus

Vanaf € 4,99
auto-compleet-400x256 Scooter theorie OUDER

Online Theoriecursus Auto Compleet

Meer dan 60 examens onbeperkt oefenen vanaf € 4,99. Alle vragen kun je ons stellen via WhatsApp. Jouw eigen privé leraar krijg je er gratis bij!

Volg deze cursus


Het laatste nieuws over theorie en theorie-examens

cbr-nieuwe-vragen-400x250 Scooter theorie OUDER

Nieuw examenvragen

In het vierde kwartaal van 2018 houdt het CBR een proef met nieuwe examenvragen

cbr-lokaal-400x250 Scooter theorie OUDER

Cbr examen capaciteit

Als je zelf inlogt bij het CBR zie je heel andere examenplekken dan als een rijschool inlogt.

16.00-400x250 Scooter theorie OUDER

Theorie-examen in de avond

Het theorie-examen voor de auto, motor en bromfiets kun je ook in de avond doen.

Wat is de prijs van een theoriecursus?

De normale prijs van onze cursussen is € 79,00.

Deze prijs is geldig voor auto, motor en scooter theorie en exclusief het theorie-examen. Volg je de cursus samen met 1 vriend, kennis, klasgenoot, collega, buurtgenot of wie dan ook, krijg je per persoon een korting van € 10,00 en komt de cursusprijs op € 69,00 per persoon. Uiteraard ook exclusief het theorie-examen.

Volg je de cursus samen met 2 of meerdere vrienden, kennissen, klasgenoten, collega’s, buurtgenoten of wie dan ook, krijg je per persoon een korting van € 20,00 en komt de cursusprijs op € 59,00 per persoon. Uiteraard ook exclusief het theorie-examen.

Tevens bieden wij theoriecursussen aan zonder aansluitend theorie-examen. Heb je zelf al een theorie-examen bij het CBR gereserveerd, of wil je dat gaan doen omdat je een examen met extra tijd wil? Bestel dan jouw theoriecursus op onze andere website: dyslexietheorie.nl

Wij bieden de volgende theoriecursussen aan:

  • Scooter theorie, dagcursus en online
  • Auto theorie, dagcursus en online
  • Motortheorie, dagcursus en online

Omdat het cbr steeds minder examenplaatsen beschikbaar heeft/geeft in de middaguren aan rijscholen is het niet altijd mogelijk om de cursus en examen op dezelfde dag te doen.
Wij bieden dan ook 3 soorten cursussen aan:

  • Als 1e de dagcursus met daaropvolgend het examen. Op het bestelformulier zie je dan de juiste aanvangstijd en het examentijdstip op dezelfde dag staan.
  • Als 2e de theoriecursus welke verdeelt is over 2 dagen. De 1e dag begint tussen 15.00 en 16.00 uur tot ongeveer 22.00 uur. Alles wat je meet weten om te kunnen slagen voor het theorie-examen wordt dan behandelt. De volgende ochtend wordt alles nog een keer herhaalt. Meteen hierna doe je het examen bij het CBR.
  • Als 3e de zondagscursus met maandag erna het examen. Het CBR is nooit open op zondag, dus het examen is dan op maandag.

Heb je nog vragen? Bel ons op 06-18191881. Of gebruik Instagram, Facebook Messenger, WhatsApp of onderstaand contactformulier.

WhatsApp WhatsApp